Sportmassage

Preventief, pro-actief, reactief masseren en behandelen

Sportmassage is een krachtige massage die is bedoeld om het lichaam weer in  balans te krijgen. Door middel van diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, wordt er een mechanische prikkel op het lichaam uitgeoefend. Dit zorgt voor een betere bloedcirculatie.

Sport massage

Sportmassage is voor iedereen. Alleen het doel van de massage is voor iedereen anders. Voor de niet sporters is het een massage die kan helpen bij overbelasting, stress en pijnklachten door een verkeerde houding. Voor de sporter kan de massage zowel preventief, pro-actief of reactief worden ingezet.

Preventief: er wordt een stimulerende massage gegeven, zodat het lichaam klaar is om optimaal te presteren. Deze stimulerende massage zorgt voor een goede doorbloeding en bereidt de spieren beter voor op de komende prestatie.

Pro-actief: het accent ligt op ontspanning. Tijdens het sporten kan het prettig zijn om specifieke spiergroepen even rustig te masseren zodat de prestatie daarna gecontinueerd kan worden.

Reactief: hiermee wordt het herstel bevorderdt en eventuele spierpijn voorkomen. Het lichaam wordt daardoor beter voorbereid op een volgende inspanning. Ook hier ligt het accent op ontspanning met het doel tot versnelde afvoer van afvalstoffen en vocht in de spieren. De massage zorgt dan voor minder spierpijn en minder kans op blessures.

Hoe werk ik

Komt u op een afspraak dan worden de volgende stappen doorlopen.

  1. Een intakegesprek.
  2. Verrichten van onderzoek naar de blessure door middel van functietesten.
  3. Opstellen en bespreken van een behandelplan.
  4. Uitvoeren van het behandelplan.
  5. Indien nodig aanleggen van ondersteunende tape.
  6. Verlenen van advies.

Prijzen

Massage:
€ 30,00 0,5 uur
€ 60,00 1 uur
€ 80,00 1,5 uur

Sport tape aanbrengen:
€ 10,00 per tape

Contact

Locatie:

Segment 17

6921RC Duiven

Nederland

Telefoon:

Kantoor: 026-3799460

Mobiel: 06-22379173

 

Email:

cdgpilates@hotmail.nl