Ontspanningsmassages

Gun uzelf een IK moment,

Een uur waar alle aandacht naar u gaat. Een moment waarin uw ontspanning mijn hoofddoel is.
Ik bied verschillende mogelijkheden aan om dit voor elkaar te krijgen.

U bent het meer dan waard!

Hieronder staan drie ontspanningsmassages om dit voor elkaar te krijgen. De duur van de massage kan zowel een uur zijn als anderhalf uur.

Aroma touch Massage

Ontspanning in de spieren, geest en algehele stimulering voor het lichaam
Een massage waarbij essentiële oliën voor een lichamelijk en geestelijke ontspanning zorgen. Ze brengen u weer in balans. Elke essentiële olie in de AromaTouch Technique is geselecteerd om z’n individuele aromatische eigenschappen en om de krachtige, gecombineerde aromatische eigenschappen. Bij de Aroma touch werkt men met 8 verschillende oliën die een voor een in het lichaam worden gemasseerd. Iedere olie heeft zijn eigen eigenschappen.

Ontspanningsmassage

Ontspanning voor lichaam en geest
Dit is een massage waarbij uw lichaam en geest ontspannen. Het is een rustige massage van kneden en lange strijk bewegingen. Hierdoor is er een betere bloed circulatie waardoor er meer zuurstof door het lichaam gaat en de afvalstoffen beter worden afgevoerd.

Ayurvedische massage

Onderhoud aan uw lichaam, verlichting van stress, vermoeidheid en slapeloosheid.
Ayurveda betekent kennis van het leven. De Ayurvedische massage is een energetische massage die wordt uitgevoerd met warme kruidenoliën waarbij het hele lichaam wordt behandeld. Hierdoor komt het hele lichaam in balans. Lichaam en geest komen dichter bij elkaar waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Prijzen

€ 60,00 1 uur
€ 80,00 1,5 uur

Contact

Locatie:

Segment 17

6921RC Duiven

Nederland

Telefoon:

Kantoor: 026-3799460

Mobiel: 06-22379173

 

Email:

cdgpilates@hotmail.nl